קציצות חוביזה הם אחד מהדברים שהדור הקודם מתרפק עליהם בנוסטלגיה דביקה, ומשמש אחד מקלפי הויכוח המוצלחים יותר בדיון על איכות חמרי הגלם בארוחה, או על עושר המרכיבים במנה. גם אם תעמלו שעות על הכנת ציר ירקות מושלם לריזוטו פטריות יער מופלא, תמיד ישב מישהו ויאמר "שהיינו ילדים, לא היינו צריכים את כל זה, הספיק לנו חופן חובזה והיינו שבעים". אז הלכתי לבדוק, אבל בכל זאת ניסיתי להתחכם קצת:
המרכיבים:
שקית עלי חובזה טריים (אם הם מחכים יותר מדי הם נהיים נבולים ופחות משמחים)
בערך חצי חלה מאתמול
שלוק וחצי שמן זית (אני השתמשי בשמן המעולה של בלעין, עם אקסטרא גז מדמיע)
בערך חצי כף שמן שומשום
חופן שומשום מלא
חצי כפית מלח
2 ביצים
שלוק רוטב סויה
פלפל
בהרט
הדבר הראשון שצריך לעשות: לקטום את גבעולי החוביזה. הגבעולים הם מאוד סיביים ובלתי נעימים בעליל. ככה:
את העלים יש לקצוץ גס בסכין ולשים בקערה כחולה וגדולה. לתוך אותה קערה לפורר ביד את החלה מאתמול, ולהוסיף את שאר החומרים. ללוש בידיים, ואם נראה שזה לא נדבק מספיק אפשר להוסיף עוד ביצה. אם זה רטוב מדי, אפשר להוסיף עוד חלה. עכשיו צריך לתת לתערובת לנוח איזה עשר דקות - רבע שעה, אחרת זה יתפרק בטיגון.
אחרי עשר דקות - רבע שעה, לשים כך וכך שמן במחבת גדולה, בערך רבע סנטימטר עומק ולחכות שיתחמם. כשהשמן חם, מתחילים ליצור קציצות ולשים אותן בשמן. לטגן היטב מכל הכיוונים, ולאכול עם טחינה.
האמת - אחלה דבר. מסתבר שהנודניק הזקן צדק.
What Is Caesars Casino? - DrMCD
השבמחקCaesars is the name 김해 출장마사지 used in 김제 출장마사지 You can see 동두천 출장안마 the name 목포 출장샵 Caesar's Palace by the name Caesar's Palace, which is the 김제 출장마사지 third casino to use in the United States.