זה קינוח שזמן ההכנה ברוטו שלו הוא 2 דקות, אבל הוא קל ונפלא לסיום ארוחה קיצית.
אז כמה קצר, ככה פשוט: שוטפים תאנים, מגלגלים אותם בסוכר, ומניחים אותם בתבנית מתאימה לתנור או טוסטר אובן אחרי ששימנו אותה בחמאה:
מוסיפים קצת מים לתבנית (בערך שתי כפות)
שמים בתנור (או טוסטר אובן, גם עובד) תחת "גריל" למשך עשר דקות או עד שכל גרגרי הסוכר נעלמים, מוציאים, מקררים, עוטפים בניילון נצמד (מקררים קודם, כן?) ומכניסים למקרר לשעתיים בערך.
זהו - מוכן ונהדר!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה